Окт
23
0

Сервіс AdMaven + плагін для монетизації трафіка на WordPress сайтах

В даному блозі в розділі про рекламу на сайті я вже розповідав про деякі плагіни та варіанти монетизації WP проектів. Найбільша їх кількість присвячена показу банерів, а також можливості відображати рекламні повідомлення (від того ж Adsense) в різних місцях веб-сторінки. Сьогодні розкажу про ще одне рішення для вашого трафіку – це сервіс AdMaven який може стати додатковим варіантом монетизації і до того ж має власний плагін інтеграції на сайт.

Сервіс AdMaven

Переваги та особливості монетизації з AdMaven

Отже, AdMaven – система для монетизації трафіка, що дозволяє розміщувати у себе на сайтах рекламу і заробляти на цьому. Завдяки великій кількості прямих рекламодавців, наявності різних рекламних форматів та власних інструментів оптимізації ви зможете отримувати значно вищий дохід аніж в інших подібних сервісах.

Алгоритм роботи класичний:

  1. Ви реєструєтесь в системі.
  2. Вибираєте підходящі вам рекламні формати і розміщуєте відповідний код на сайті. У випадку з AdMaven вам достатньо встановити спеціальний плагін.
  3. Далі просто відслідковуєте звіти по переглядам/доходам і за необхідності звертаєтесь до персонального менеджера.

Сервіс AdMaven

З рекламних форматів тут є:

  • Класичні Push-повідомлення.
  • In-page Push, які відображаються на сторінці та мають кнопку для закриття (х).
  • New Tab (Pop) – попапи в новому вікні.
  • Interstitial – сторінки з рекламою до чи після доступу до бажаного контенту. Наприклад, це можна реалізувати через наявний тут механізм скорочення лінків (Link Shortner).

Як бачите по форматам, ви без проблем зможете суміщати AdMaven з іншими методами монетизації свого сайту: лінки, контекст, баннери або гостьові пости. Таким чином, нова система допоможе вам збільшити дохід.

Щоб розпочати вам потрібно заповнити відповідну форму на сайті:

Реєстрація в AdMaven

Єдиним «нестандартним» полем окрім імені, пошти і т.п. є питання «Який трафік ви хочете монетизувати» — тут вибираєте перший варіант «У мене є вебсайт і я хочу його монетизувати». Одразу після цього відкриється нове поле, де потрібно буде вказати хоча б один з ваших веб-проектів. Також в списку варіантів є «Facebook, Youtube та інші соц.мережі», якщо ви раптом маєте нормальний трафік зі своїх груп/акаунтів там.

Основні переваги співпраці з AdMaven:

  • Максимальне покриття – сервіс має в наявності рекламу для будь якого пристрою (ПК, смартфон), браузера та країни.
  • Внутрішні алгоритми, що дозволять максимізувати ваш eCPM/дохід.
  • Ви можете монетизувати як трафік з сайту, так і з соц.мереж. Для веб-проектів, як я вже згадував вище, є декілька різнопланових видів реклами.
  • Є спеціальне рішення для обходу AdBlock.
  • Повна прозорість роботи – в панелі юзера зможете бачити всю статистику по показах та доходах.
  • Якщо щось не зрозуміло можна звертатись до свого менеджера за тех.підтримкою.
  • Виплати на Payoneer та PayPal.
  • Легка інтеграція на сайт (про це читайте нижче).

Плагін AdMaven та інші рішення для монетизації WP сайтів

Не дарма в описі системи пишуть про легке додавання коду на сайт – тут для цієї задачі є спеціальний плагін від розробників — The Official Ad-Maven Plugin for WordPress.

Плагін AdMaven

Завантажити плагін слід після реєстрації в AdMaven. Там в адмін панелі у вас буде можливість знайти свій Tag ID, який потрібно буде додати в єдине поле налаштувань модуля.

Звісно, що ви не обійдетесь одним тільки модулем і у вас має бути встановлено декілька рішень. На сайті проекту є цікава стаття що стосується плагінів реклами, яка і надихнула мене на декілька наступних порад.

Як вибрати модуль для монетизації сайту:

  • Для конкретної задачі зазвичай існує декілька рішень, тому вам потрібно потестувати їх усі (або вивчити відповідні огляди) та знайти найбільш зручний і універсальний інструмент.
  • При виборі плагіна звертайте увагу на його рейтинг та відгуки. Написати додаток для WordPress може кожен, але не всі рішення є безпечні або корисні. Подивіться скільки завантажень всього було, які проблеми виникають у користувачів і як швидко розробники комунікують.
  • Старайтесь знайти рішення яке буде мати максимум параметрів/функцій. Це дозволить налаштувати показ реклами в залежності від ваших потреб: час відображення, ГЕО, формат.
  • Не забувайте про адаптивність – рекламні оголошення мають коректно показуватись на всіх пристроях.
  • Коли мова йде про монетизацію, то важливо оцінювати її ефективність, тому без модулів статистики не обійтись. Це буде корисним додатком до інструментів, які вже є в AdMaven + знадобиться вам для розвитку свого веб-проекту.

В цілому за допомогою системи AdMaven ви зможете розмістити на своєму сайті додаткові варіанти монетизації трафіка: попапи, push-повідомлення та ін. Причому інтегрувати код максимально просто за допомогою спеціального плагіну + в інтерфейсі сервісу знайдете всю необхідно статистику по заробітку/показам реклами. До переваг також можна додати спеціальні алгоритми максимізації доходів, наявність рекламних оголошень під будь-які пристрої та механізм обходу блокувальника AdBlock.

рейтинг Оцените статью:
Ужасная статьяНичего интересногоТак себеНормальноХорошоКлассный постВ закладки!
(голосов - 10, средний балл: 3,20 из 7)
Загрузка...

категория Категории: Сервисы;
теги Теги: , , , .
Оставить комментарий


Блог Wordpress Inside поможет вам научиться работать в вордпресс, закрепить и расширить имеющиеся знания. Плагины и шаблоны, разные хаки и функции wp, оптимизация и безопасность системы – все это и намного больше вы сможете найти на страницах нашего проекта!

Если хотите быстро и оперативно получать последние новости и статьи, то рекомендуем подписаться на обновления блога:

Поиск:
Последние посты
Лучшее в категории

Облако тегов
Скажи свое мнение!

В чем основные плюсы Wordpress?

Посмотреть результаты

Загрузка ... Загрузка ...
Друзья проекта
Последние новости