Авг
1
0

Підписка MonsterONE: чи варто використовувати цей сервіс у 2023 році? (+5 продуктів, які треба скачати в першу чергу)

Зараз у сфері веб-розробки цілком нормально використовувати готові шаблони. Вони значно спрощують і пришвидшують процес підготовки різних онлайн-проектів. Вам не доведеться витрачати час на створення прототипів, пошук інноваційних ідей, поки на голову не впаде те саме довгоочікуване яблуко, а також працювати з кодом до запаморочення.

Однак для тих, хто працює із готовими рішеннями на постійній основі, купівля кожного із них окремо може бути не найвигіднішим варіантом. Наприклад, ви можете стикатися із обмеженнями у плані ліцензії. Саме тому TemplateMonster Digital Marketplace вирішив допомогти вам вирішити цю проблему. Разом із підпискою MonsterONE, яка вже встигла стати цінним помічником для веб-дизайнерів, розробників та інших спеціалістів, ви можете економити не тільки час, але й зберегти бюджет.

Підписка MonsterONE

MonsterONE — це універсальна колекція ресурсів, які можна використовувати для досягнення цілого ряду дизайнерських та маркетингових цілей. Можливо, ви починаєте новий проект або ж оновити існуючий дизайн відповідно до останніх трендів. Ви завжди можете знайти креативний шаблон для презентації стартапа або обрати унікальну графіку. Даний сервіс надає доступ до всіх згаданих інструментів та багатьох інших після одноразової оплати.

Підписка MonsterONE

Чим MonsterONE відрізняється від інших схожих підписок?

1. Почнемо з того, що MonsterONE дає можливість насолоджуватися нескінченною кількістю завантажень. Після цього можна буде вільно публікувати свої готові веб-проекти на стількох доменах, скількох ви забажаєте.

2. Аби зробити підписку максимально вигідною, команда постійно розширює коло партнерів і розробляє вигідні умови співпраці. У результаті кожен підписників отримує шанс використовувати Draftium, інструмент для створення прототипів сайтів, безкоштовно протягом року. Також можна скористатися пропозиціями від SE Ranking, Crello та DepositPhotos.

Переваги MonsterONE

3. Ви також має бути задоволені безкоштовною підтримкою протягом наступних 365 днів, яка буде доступна вам 24/7. Щоб вирішити свої проблеми, ви можете отримати загальну допомогу через чат або розширену підтримку продукту, використовуючи систему тікетів.

4. Якщо ви хочете завантажити певні продукти, які не входять до MonsterONE, ви отримаєте знижку 35%.

5. Колекція готових рішень MonsterONE постійно зростає, оскільки все більше й більше авторів приєднується до маркетплейсу. Крім того, варто зазначити, що підписка включає доступ до всіх найпопулярніших товарів. Це Monstroid2, WooStroid2, Brave та багато інших.

6. До речі, неможливо не згадати про потенціал заробітку через партнерську програму TemplateMonster. Афіліати мають вигідні умови, отримуючи комісію 30% від покупки кожного клієнта, який використовує їхнє спеціальне посилання на той чи інший продукт. До того ж вам буде доступний цілий ряд безкоштовних інструментів, який допоможе вам у просуванні вашого афіліатського ID. При цьому ви також можете бути автором, який завантажує власні продукти до підписки.

Переваги MonsterONE

Які цифрові продукти чекають на вас у MonsterONE?

Теми WordPress та інших CMS

Теми WordPress

Теми WordPress — це попередньо розроблені макети для WordPress. Вони підходять для ведення блогів, веб-сайтів новин і багатьох популярних ніш (наприклад, краса, спорт, освіта та інші). Ці шаблони є спеціальними рішеннями для створення оригінального онлайн-ресурсу або оновлення існуючого.

Теми електронної комерції

Теми електронної комерції розроблені для різноманітних платформ електронної комерції, зокрема Shopify, Magento, PrestaShop, VirtueMart, OpenCart та інших.

Плагіни

Плагіни

До них належать високоякісні та корисні модулі PrestaShop і плагіни WordPress.

Графічні та дизайнерські ресурси

Графіка

MonsterONE надає широкий спектр візуальних компонентів. Вони допоможуть вам якнайкраще вплинути на вашу аудиторію. Ви будете готові спілкуватися з ними найскладнішими повідомленнями. Ви можете безкоштовно завантажувати шаблони PSD, шаблони резюме, векторну графіку, ілюстрації та багато інших продуктів.

Шаблони презентацій

Шаблони презентацій

Кожен шаблон розроблений фахівцями та сумісний із найпопулярнішим програмним забезпеченням (наприклад, PowerPoint та KeyNote). Кожен із них забезпечить вам виразний та індивідуальний стиль презентацій.

Відео та аудіо ресурси

Відео Ресурси містять ефекти для таких популярних програм, як After Effects, Premiere Pro та Final Cut PRO. Що стосується аудіо ресурсів, ви отримаєте стокові звуки та ефекти.

Скільки коштує підписатися на MonsterONE?

MonsterONE

Перш ніж розглядати плани преміум-класу, ми не можемо не звернути увагу на безкоштовний тариф. Створюючи безкоштовний акаунт, ви отримаєте шанс скачати безліч “смаколиків”, не витративши на них ані копійки. Наприклад, вам будуть доступні шаблони сайтів безкоштовно, а також шаблони для презентацій, PSD шаблони, фони та інші продукти.

Creative

$89 (в рік) чи

$18 (в місяць)

 

All-in-One

($159 в рік)

 

All-in-One (Lifetime)

($499 одним платежем)

 

All-in-ONE PRO ($186 в рік)
Графічні та дизайнерські ресурси Теми для WordPress та інших CMS Теми для WordPress та інших CMS Теми для WordPress та інших CMS
Шаблони презентацій Теми електронної комерції Теми електронної комерції Теми електронної комерції
Відео та аудіо ресурси Плагіни Плагіни Плагіни
Необмежена кількість проектів Графічні та дизайнерські ресурси Графічні та дизайнерські ресурси Графічні та дизайнерські ресурси
Річна технічна підтримка Шаблони презентацій Шаблони презентацій Шаблони презентацій
Відео та аудіо ресурси Відео та аудіо ресурси Відео та аудіо ресурси
Необмежена кількість проектів Необмежена кількість проектів Необмежена кількість проектів
Річна технічна підтримка Необмежена технічна підтримка Необмежена технічна підтримка
Weblium та Draftium

Найкращі шаблони, які чекають на вас в підписці MonsterONE

Themex

Themex

Найпершою хотілося б представити вам цю багатофункціональну тему. Це гнучкий варіант, який порадує вас адаптивним дизайном, завдяки якому можна буде переглядати онлайн-проект на будь-яких пристроях. Ви також можете скористатися перевагами різних типів сторінок, необмеженої кількості кольорів та привабливих шрифтів. Пакет містить понад 50 високопрофесійних демо для різних популярних ніш. Це освіта, архітектура, спорт, ремонт та багато інших.

Основні характеристики:

  • контактний форма;
  • динамічний контент;
  • підтримка WooCommerce;
  • підтримка WPML;
  • Revolution Slider.

Завантажити в MonsterONE

Hub

Hub

Hub — це тема WordPress із величезною колекцією демо підходить для створення і особистого, і корпоративного веб-сайту. Ви можете змішувати різні компоненти кількох демо. Даний варіант також повністю підтримує Elementor, а це значить, що ви можете отримати бажані результати, не встановлюючи жодних додаткових плагінів WordPress. Не забудьте, що у вас буде можливість працювати із 80 готовими сторінками, понад 25 стилями сторінок та різними анімаційними ефектами.

Основні характеристики:

  • сучасне портфоліо з фільтрами;
  • Parallax ефект;
  • фонове відео;
  • бронювання готелю;
  • сумісність з WooCommerce.

Завантажити в MonsterONE

ITTEN

ITTEN

ITTEN — це креативна та незабутня тема для тих, хто має відношення до художніх галерей, друкарень і книжкових магазинів. Вона має різні безліч готових блоків, адаптованих для продажу як фізичних, так і цифрових продуктів. Ви можете вільно публікувати новини, додавати авторів, а також ділитися їхніми мінібіографіями. У вас є можливість додавати видавничі етикетки, тобто можна скористатися цим готовим рішенням і для видавничих компаній. До речі, ви можете вибрати один з двох режимів перегляду, традиційний із зображеннями у великих блоках і список із картками.

Основні характеристики:

  • Секція блогу
  • Адаптивний дизайн
  • Випадаюче меню
  • Сумісність з WPML
  • Функціонал галереї

Завантажити в MonsterONE

Menoa

Menoa

Якщо ви бажаєте продати ювелірні вироби та аксесуари в Інтернеті, вам стовідсотково знадобиться ця шикарна тема. Її пакет містить простий у користуванні Elementor Page Builder з купою корисних опцій, які дозволяють персоналізувати шаблон без знань у сфері програмування. До того ж ви отримаєте різноманітні дизайни хедера, футера, блогу та інших елементів. Для міжнародного визнання та співпраці з різноманітними клієнтами ви можете працювати з плагіном WPML, який дозволяє перекласти сайт на декілька мов.

Основні характеристики:

  • Коментарі продуктів
  • Мега-меню
  • Порівняння продуктів
  • Google карти на сторінці контактів
  • Необмежені кастомні шрифти

Завантажити в MonsterONE

Petshoppe

Petshoppe

А цей симпатичний шаблон підходять для всіх типів онлайн-зоомагазинів. Він містить шість чудово оформлених домашніх сторінок, і кожна з них готова продемонструвати ваш асортимент у найкращому світлі. Ви також можете скористатися перевагами мега-меню, параметрів банерів і каруселі продуктів. Завдяки простому у використанні вбудованому конструктору сторінок Shopify можна налаштувати сайт за допомогою функціоналу drag-and-drop.

Основні риси:

  • Кошик
  • Фільтри товарів на сторінці магазину
  • Швидкий перегляд товару
  • Мультивалютна підтримка
  • Список бажань

Завантажити в MonsterONE

Підсумки

Перш ніж завершити, давайте узагальнимо всю інформацію та повторимо переваги вибору MonsterONE.

  1. Величезний асортимент продукції (готові теми та шаблони, графіка, шаблони презентацій), який регулярно оновлюється.
  2. Необмежені завантаження продуктів.
  3. Можливість заощадити час і гроші (загальна ціна продукції, представленої в MonsterONE — приблизно $500K+).
  4. Якісна підтримка.
  5. Безкоштовний план для безкоштовного завантаження першокласних готових рішень.
  6. Пропозиції від партнерів (Draftium, Crello, DepositPhotos та інші).
  7. Шанс заробляти гроші у якості афіліата та партнера.

Якщо ви працюєте в онлані в різних напрямках (веб-дизайн, веб-розробка і т.п.), то можете спробувати попрацювати з даним сервісом. Його переваги більш ніж очевидні.

рейтинг Оцените статью:
Ужасная статьяНичего интересногоТак себеНормальноХорошоКлассный постВ закладки!
(голосов - 1, средний балл: 7,00 из 7)
Загрузка...

категория Категории: Шаблоны;
теги Теги: , , , , , , .
Оставить комментарий


Блог Wordpress Inside поможет вам научиться работать в вордпресс, закрепить и расширить имеющиеся знания. Плагины и шаблоны, разные хаки и функции wp, оптимизация и безопасность системы – все это и намного больше вы сможете найти на страницах нашего проекта!

Если хотите быстро и оперативно получать последние новости и статьи, то рекомендуем подписаться на обновления блога:

Поиск:
Последние посты
Лучшее в категории

Облако тегов
Скажи свое мнение!

В чем основные плюсы Wordpress?

Посмотреть результаты

Загрузка ... Загрузка ...
Друзья проекта
Последние новости